Ontmoet de eigenaars

Jolien Van Puyvelde
"A recipe is a story that ends with a good flavor"
Image




Robby Baccaert

"Wine is the only artwork you can drink"
Image

Zowel Jolien Van Puyvelde als Robby Baccaert genoten een opleiding aan de hotelschool O.L.V.P. in Lokeren. Robby volgde bijkomend een opleiding tot sommelier en in 2019 werd hij verkozen tot ‘Sommelier of the year - regio Oost-Vlaanderen’.

Jolien en  Robby deden het meeste van hun ervaring op in Restaurant ’t Korennaer, onder de vleugels van sterrenchef Edwin Van Goethem. Na 11 jaar slagen ze dankbaar hun eigen weg in en laten ze hun ideeën en creativiteit graag op u los.

Image
Image

Ons team

Jolien
Jolien chef-kok
Robby Baccaert
Robby Baccaertsommelier
Cynthia VM.
Cynthia VM.Zaalmedewerker
Moreno A.
Moreno A.Sous-chef
Image

GESCHIEDENIS PAND

Image
Image
Image
Sommelier en sous-chef ruilen sterrenzaak
voor nieuw avontuur met ‘VAS’: “We droomden er al een tijdje van om ons eigen ding te doen"
lees op HLN
.
Image
Koppel verlaat sterrenzaak
en opent eigen restaurant VAS
lees op nieuwsblad
.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, vul uw gegevens in en u ontvangt onze nieuwsbrief.