klik hier om de allergenenkaart te bekijken.

Ganzenlever € 19,00

Terrine | Appel | Oosterschelde Paling “Gerookt” | Maple Syrup      


 
Burrata Mozzarella€ 14,00

Tomaat “Oude rassen” | Basilicum | Focaccia    

 
 
Zalm € 16,00
Sinaas | Gember | Fingerlime                
 
Gerookte Eend € 16,00
Girollen | Abrikoos | Speculaas             
 
Kreeft € 21,00
Exotisch | Sesam | Pinda | Frisse Salade | Koriander                   
 
Zeebaars€ 17,00
Asperges “Els Vercauteren” | Dragon | Eidooier 
 
Ossenstaart € 15,00
Bataat | Kurkuma | Citroengras             
 
Holstein € 34,00
Entrecôte | Pommes Pont Neuf | Bearnaise | Gepekelde Groenten
Mechelse Koekoek € 29,00
Chimichuri | Venkel | Pommes Fondantes | Citroen
Zeebaars € 31,00
Asperges “Els Vercauteren” | Dragon | Eidooier | Pommes Fondantes
Tarbot € 33,00
Zuiders | Violet Artisjok | Fregola | Huacatay      
 
DB€ 13,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Millefeuille € 13,00
Kersen | Yoghurt
Rood Fruit € 13,00
Hibiscus | Macaron “Big One” | Chocolade Ruby
 
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

6 “Creaties” (4 Sharing plates, 1 Main, 1 Dessert) € 68,00 p/p
8 “Creaties” (6 Sharing plates, 1 Main, 1 Dessert) € 78,00 p/p
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht (6 “Creaties”) € 35,00
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht (8 “Creaties”) € 47,00
2 gangen€ 29,00
voor- en hoofdgerecht
 
3 gangen€ 37,00
voor- en hoofdgerecht, dessert
 
Aangepaste wijn bij 2- en 3-gangen menu € 18,00

 
Supplement kaas i.p.v dessert€ 6,00

 
Extra kaas bij het menu€ 12,00

 
Image

Boek uw tafel