Top pata negra, Iberico Bellota€ 23,00
Meet the Meat | Lomo Iberico | Proscuito€ 18,00
Sharingmenu VAS 64,00€ p.p
Aangepaste wijnen 32,00€ p.p
Eventueel extra kaas12,00€ p.p

Driegangen € 37,00
Suggestie van de chef
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
Kaas i.p.v. dessert - supplement € 6.50
Aangepaste wijn  €19,00
Viergangen € 49,00
2 Voorgerechten (met *), hoofdgerecht en dessert
Kaas i.p.v. dessert - supplement € 6.50
Aangepaste wijn  € 27.00
Vijfgangen € 62,00
3 Voorgerechten (met **), hoofdgerecht en dessert
Kaas i.p.v. dessert - supplement € 6.50
Aangepaste wijn € 35.00
Image

Op zaterdagavond serveren wij enkel het sharingmenu of het 4 - 5 gangen menu.
Zijn er allergieën of speciale wensen laat het ons gerust weten, je wordt verwend

Gelieve zich per tafel te beperken tot maximum 3 verschillende voor en/of hoofdgerechten

Bouchot mosselen€ 18,00
Mouclade | Curry | Appel | Sherry
Buikspek€ 20,50
Gelakt | Tomaat | Avocado
Kalfszwezerik€ 23,50

“Clamart” | Doperwten | Kropsla | Munt      

Langoustine€ 25,00
Frisse salade | Koolrabi | Komkommer | Dashi

Eventueel extra kaviaar bij de langoustine € 10,00
Pulpo€ 21,50

A La Gallega | Aardappel | Paprika | Pigment

Holstein € 32,00

Entrecote | Verse frietjes | Choronsaus | Frisse salade

Oosterscheldepaling€ 31,00

appel | curry | verse frietjes

Brasvarken€ 29,00

“Dry Aged 3 weeks”  | Bordelaise | Bietjes | Patatas bravas

Rode poon€ 30,50

Paella | Inktvis | Chistorra | Schaaldierenjus          

Dame blanche€ 14,00
tahiti vanille | chocolade | crème fraîche
Clafoutis€ 12,00
kersen | vanille roomijs
Brusselse wafel€ 12,00
Rode vruchten | Yoghurt
Kaasbordje € 13,00
Inge Van Schoonvliet | krokante brioche | compote van het huis

Boek uw tafel