Onze “bites” & “sharing plates” serveren we tot 22.30 uur.

Creuse Oester°°°°€ 16,00
Natuur | Bloody Mary | 4 stuks  
 
Top Pata Negra€ 23,00
Iberico 100% Bellota | 100 g
 
Meet the Meat€ 19,00
Lomo Iberico | Proscuitto A.O.P.
Great balls of Rabit€ 13,00
Pruimen | Pickels | 6 stuks                
 
Bread and Butter€ 6,00
Wit Brood | Zuurdesem | Focaccia | 2 Boters
Ganzenlever€ 17,00
Terrine | Appel | Oosterschelde Paling “Gerookt” | Maple Syrup
Burata Mozzarella€ 14,00
Tomaat “Oude rassen” | Basilicum | Focaccia
Zalm€ 16,00
Sinaas | Gember | Fingerlime
Gerookte Eend € 16,00
Girollen | Abrikoos | Speculaas
Kreeft€ 18,00
Exotisch | Sesam | Pinda | Frisse Salade | Koriander
Zeebaars€ 16,00
Asperges “Els Vercauteren” | Dragon | Eidooier
Ossenstaart€ 15,00

Bataat | Kurkuma | Citroengras            

 
Say cheese€ 15,00
Inge Schoonvliet | Krokante brioche | Compote van het huis | 2 pers.
Millefeuille€ 13,00
Kersen | Yoghurt
Dame blanche€ 13,00
tahiti vanille | chocolade | crème fraîche
Rood fruit € 13,00
Hibiscus | Macaron “Big One” | Chocolade Ruby
 

Op zaterdagavond serveren wij onze à la carte gerechten als voor- en hoofdgerecht of keuze uit onze menu’s.
Volgens het seizoen zullen er ook suggesties zijn. 
Zijn er allergieën of speciale wensen laat het ons gerust weten, je wordt verwend

Gelieve zich per tafel te beperken tot maximum 3 verschillende voor en/of hoofdgerechten

Wij serveren ook ons Sharing menu “VAS”

klik hier om de allergenen kaart te bekijken.

SHARING MENU "VAS"

6 “Creaties” (4 Sharing plates, 1 Main, 1 Dessert) € 68,00 p/p
Suggestie van de Chef. 6 Gangen Menu
8 “Creaties” (6 Sharing plates, 1 Main, 1 Dessert) € 78,00 p/p
Suggestie van de Chef. 6 Gangen Menu
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht (6 “Creaties”)€ 35,00
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht (8 “Creaties”)€ 47,00
2 gangen€ 29,00
voor- en hoofdgerecht
3 gangen€ 37,00
voor- en hoofdgerecht, dessert
 
Aangepaste wijn bij 2- en 3-gangen menu€ 18,00
Supplement kaas i.p.v. dessert € 6,00
Extra kaas bij het menu€ 12,00
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om 2 of 3 gangen te nemen. Zijn er allergieën of speciale wensen, laat het ons zeker weten. Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende hoofdgerechten.
Ganzenlever € 19,00
Terrine | Appel | Oosterschelde Paling “Gerookt” | Maple Syrup
Burata Mozzarella € 14,00
Tomaat “Oude rassen” | Basilicum | Focaccia
Zalm € 16,00
Sinaas | Gember | Fingerlime
Gerookte Eend € 16,00
Girollen | Abrikoos | Speculaas
Kreeft € 21,00
Exotisch | Sesam | Pinda | Frisse Salade | Koriander
Zeebaars € 17,00
Asperges “Els Vercauteren” | Dragon | Eidooier
Ossenstaart € 15,00
Bataat | Kurkuma | Citroengras
Holstein € 34,00
Entrecôte | Pommes Pont Neuf | Bearnaise | Gepekelde Groenten
Mechelse Koekoek € 29,00
Chimichuri | Venkel | Pommes Fondantes | Citroen
Zeebaars € 31,00
Asperges “Els Vercauteren” | Dragon | Eidooier | Pommes Fondantes
Tarbot € 33,00
Zuiders | Violet Artisjok | Fregola | Huacatay
Dame blanche€ 13,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Millefeuille € 13,00
Kersen | Yoghurt
Rood Ffruit € 13,00
Hibiscus | Macaron “Big One” | Chocolade Noir
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel