Onze Menu “Forest and Sea” Valentine edition is enkel mogelijk op zondagavond, maandagavond en dinsdagavond. 12/02, 13/02 en 14/02
Om de Valentijn sfeer compleet te maken dineren we in “candle light” stijl.
Dranken zijn niet inbegrepen.
Reserveren kan via onze website www.restaurantvas.be of telefonisch naar het nummer 0468 53 70 43.
Menu “Forest and Sea” Valentine edition
6 Courses Tradition € 91,00
7 Courses Innovation, met * € 104,00
8 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 115,00
Makreel | Rode biet | Agrumes | Dille
Pompoen BIO Pomona | Mikan juice | Kurkuma | Bloed sinaasappel | Pompoenpit | Ricotta
Skrei | Roscoff ui | Bio prei “Pomona” | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi
Sint-Jacobsvrucht | Wagyu “Belgisch” | Vin Jaune | Aardpeer | Algen*
Kalf zwezerik | Grond witlof | Morillen**
Bresse kip | Gelakt | Wortel | Dragon | Belgische Saffraan | Pommes Pont Neuf
Rozen | “Sharing is caring” | Geitenmelk | Rode vruchten
Banaan | Karamel | Honing | Spiced “Moon” rum
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 6/7/8€ 39,00 / 47,00 / 56,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 6/7/8€ 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 6/7/8€ 16,00 / 19,00 /22,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00