Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 79,00
6 Courses Innovation, met * € 91,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 103,00

Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake

            Bloemkool | Ravioli | Ponzu | Hazelnoot

Pieterman | Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-egel

Asperges “Els Vercauteren” | Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje *

Met extra Royal Belgian Caviar                           14/PP

Roodbont “Entrecote Dry Aged” | Harissa | Paprika | Artisjok | Bordelaise **

Kalf | Venkel | Jonge wortel | Cevenne ui | Sinaasappel

Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 37,00 / 45,00 / 54,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 35,00 / 39,00 / 45,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Bites

Great balls of rabit € 13,00
Konijn | Pruimen | Pickels
 
Lombata€ 21,00

Gerijpte entrecote | 100 gr.

Meet the Meat € 19,00

Bordje fijne vleeswaren

 

Menu “The Little forest”

Wordt geserveerd per persoon.

3 “Creaties” € 49,00
4 “Creaties” met *** € 65,00

Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake *

Catch off the day | Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-ananas

Hoevekip | Venkel | Jonge wortel | Cevenne ui | Sinaasappel

Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 3/4 “Creaties” € 19,00 / 27,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Makreel€ 28,00
Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake
Bloemkool€ 26,00
Ravioli | Ponzu | Hazelnoot
Pieterman€ 29,00
Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-ananas
Roodbont “Entrecote Dry Aged” € 34,00
Harissa | Paprika | Artisjok | Bordelaise
Asperges “Els Vercauteren” € 29,00
Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 42,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Kalf€ 39,00
Venkel | Jonge wortel | Cevenne ui | Sinaas
Pieterman€ 41,00
Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-ananas
Paling€ 42,00
Oosterschelde | “In’t geel” | Curry | Appel | Handgesneden Frietjes
 
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel