Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.
Menu “Forest and Sea”
Krab | Rapen & bietjes | Agrumes | Citroentijm | Zee-egel
Bloemkool | Ravioli | Ponzu | Hazelnoot
Roodbaars | Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi
Asperges “Els Vercauteren” | Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje *
Met extra Royal Belgian Caviar 12/PP
Langoustine | Prei | Algen | Vin jaune **
Lam “nek en zadel” | Umeboshi pruim | Morillen | Tuinbonen | Jonge wortel
Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.
Bites
Gerijpte entrecote | 100 gr.
Bordje fijne vleeswaren
Menu “The Little forest”
Wordt geserveerd per persoon.
The Little forest is op alle momenten mogelijk behalve vrijdagavond en zaterdagavond.
Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake *
Catch of the day | Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi
Kalf | Umeboshi pruim | Tuinbonen | Jonge wortel
Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.