Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Daarnaast werken wij samen met Puur Natuur Pomona uit Melsele. Zij kweken zoveel mogelijk van onze groenten biologisch en met heel veel passie.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 88,00
6 Courses Innovation, met * € 101,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 112,00

Hamachi | Tomaat | Citrus-afrikaan | Wei

            Venkel BIO Pomona | Sinaasappel | Rode shiso

Schotse Zalm “Label Rouge” | Asperges “Els Vercauteren” | Limequat

Kreeft | Ravioli | Koolrabi | Citroen verbena*

Lamszadel | Risotto | Wortel | Paprika | Harissa**

Holstein Picanha | Mergpijp | Aubergine | Bordelaise | Snijboon

Chocolade “Single Origin 70 %” | Kumquat | Vanille | Kardemom

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 42,00 / 51,00 / 61,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 34,00 / 41,00 / 47,00
Aangepaste bieren 5/6/7€ 16,00 / 19,00 /22,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Menu “The Little forest”

2 “Creaties” B2B-lunch zonder * en ** (Koffie inbegrepen)€ 49,00
3 “Creaties” zonder ** € 56,00
4 “Creaties” € 73,00

De B2B-lunch is enkel mogelijk op vrijdagmiddag.
“The Little Forest”-menu is op alle momenten mogelijk, behalve vrijdagavond en zaterdagavond.

Hamachi | Tomaat | Citrus-afrikaan | Wei**

Noorse zalm | Risotto | Asperges “Els Vercauteren” | Limequat

Kip | Aubergine | Bordelaise | Snijboon

Chocolade “Single Origin 70 %” | Kumquat | Vanille | Kardemom*

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 21,00 / 30,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 13,00 / 20,00
Aangepaste bieren 3/4 € 7,00 / 13,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

Menu 7 gangen is mogelijk tot 20.00 uur. Menu 6 gangen is mogelijk tot 20.30.

Menu’s lopen per tafel.

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Vraag naar onze allergenenkaart.

Gerechten en prijzen kunnen afwijken van het werkelijke menu.

 
Hamachi € 28,00
Tomaat | Citrus-afrikaan | Wei
Venkel BIO Pomona € 26,00
Sinaasappel | Rode shiso
Schotse Zalm “Label Rouge” € 29,00
Asperges “Els Vercauteren” | Limequat
Kreeft € 31,00
Ravioli | Koolrabi | Citroen verbena
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 45,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Lamszadel € 42,00
Risotto | Wortel | Paprika | Harissa
Holstein Picanha € 41,00
Mergpijp | Aubergine | Bordelaise | Snijboon
Tarbot € 43,00
Asperges “Els Vercauteren” | Limequat
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel