Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 79,00
6 Courses Innovation, met * € 91,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 103,00

Krab | Rapen & bietjes | Agrumes | Citroentijm | Zee-egel

            Bloemkool | Ravioli | Ponzu | Hazelnoot

Roodbaars | Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi

Asperges “Els Vercauteren” | Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje *

Met extra Royal Belgian Caviar                           12/PP

Langoustine | Prei | Algen | Vin jaune **

Lam “nek en zadel” | Umeboshi pruim | Morillen | Tuinbonen | Jonge wortel

Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 37,00 / 45,00 / 54,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 5/6/7€ 15,00 / 18,00 /23,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Bites

Great balls of rabit € 13,00
Konijn | Pruimen | Pickels
 
Lombata€ 21,00

Gerijpte entrecote | 100 gr.

Meet the Meat € 19,00

Bordje fijne vleeswaren

 

Menu “The Little forest”

Wordt geserveerd per persoon.

The Little forest is op alle momenten mogelijk behalve vrijdagavond en zaterdagavond.

3 “Creaties” € 49,00
4 “Creaties” met *** € 65,00

Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake *

Catch of the day | Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi

Kalf | Umeboshi pruim | Tuinbonen | Jonge wortel

Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 3/4 “Creaties” € 19,00 / 27,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Makreel€ 28,00
Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake
Bloemkool€ 26,00
Ravioli | Ponzu | Hazelnoot
Roodbaars € 31,00
Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi
Roodbont “Entrecote Dry Aged” € 34,00
Harissa | Paprika | Artisjok | Bordelaise
Asperges “Els Vercauteren” € 29,00
Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 42,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Lam “nek en zadel” € 41,00
Umeboshi pruim | Morillen | Tuinbonen | Jonge wortel
Roodbaars € 39,00
Aubergine | Tomaat | Basilicum | Kombu dashi
Paling€ 42,00
Oosterschelde | “In’t geel” | Curry | Appel | Handgesneden Frietjes
 
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel