Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Daarnaast werken wij samen met Puur Natuur uit Melsele. Zij kweken zoveel mogelijk van onze groenten biologisch en met heel veel passie.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 84,00
6 Courses Innovation, met * € 97,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 108,00

Oosterscheldepaling | Brioche | Nori | Appel | Komkommer | Karnemelk

            Pompoen | Mikan | Kurkuma | Bloedsinaasappel | Pompoenpit BIO Oostenrijk

Bouillabaisse 2.0 | Venkel | Grijze garnaal | Kokkel | Citroenverbena

Bretoense kreeft | Sobanoedels | Mango | Kaffirlimoen | Dashi | Korianderbloem*

Wilde “Peking”-eend | Gelakt | Sinaasappel | Wortel | Pinda**

Hert | Rode kool | Knolselder | Zwarte look | Hazelnoot | Boschampignon

Koffie | Chocolade | Karamel | Amandel | Vanille Grand Cru Bora-Bora

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 39,00 / 47,00 / 56,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 5/6/7€ 16,00 / 19,00 /22,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Menu “The Little forest”

2 “Creaties” B2B-lunch zonder * en ** (Koffie inbegrepen)€ 45,00
3 “Creaties” zonder ** € 52,00
4 “Creaties” € 69,00

De B2B-lunch is enkel mogelijk op vrijdagmiddag.
“The Little Forest”-menu is op alle momenten mogelijk, behalve vrijdagavond en zaterdagavond.

Oosterscheldepaling | Brioche | Nori | Appel | Komkommer | Karnemelk**

Catch of the day | Bouillabaisse 2.0 | Venkel | Grijze garnaal | Kokkel

“Duroc d’Olives”-varken | Rode kool | Knolselder | Zwarte look | Hazelnoot

Karamel | Chocolade | Koffie | Amandel | Vanille Grand Cru Bora-Bora*

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 21,00 / 29,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 13,00 / 20,00
Aangepaste bieren 3/4 € 6,00 / 12,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

Menu 7 gangen is mogelijk tot 20.00 uur. Menu 6 gangen is mogelijk tot 20.30.

Menu’s lopen per tafel.

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

 
Oosterscheldepaling€ 29,00
Brioche | Ponzu | Nori | Appel
Pompoen € 26,00
Mikan | Kurkuma | Bloedsinaasappel | Pecannoot
Catch of the day € 27,00
Bouillabaisse 2.0 | Venkel | Grijze garnaal | Kokkel
Wilde “Peking”-eend € 28,00
Gelakt | Sinaasappel | Wortel
Bretoense kreeft€ 35,00
Sobanoedels | Mango | Kaffirlimoen | Dashi | Korianderbloem
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 42,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Hert € 42,00
Rode kool | Knolselder | Zwarte look | Hazelnoot | Boschampignon
Catch of the day € 37,00
Bouillabaisse 2.0 | Venkel | Grijze garnaal | Kokkel
Grijspootpatrijs € 45,00
Rode kool | Knolselder | Zwarte look | Hazelnoot | Boschampignon
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel