Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.
Daarnaast werken wij samen met Puur Natuur Pomona uit Melsele. Zij kweken zoveel mogelijk van onze groenten biologisch en met heel veel passie.
Menu “Forest and Sea”
Hamachi | Tomaat | Citrus-afrikaan | Wei
Venkel BIO Pomona | Sinaasappel | Rode shiso
Schotse Zalm “Label Rouge” | Asperges “Els Vercauteren” | Limequat
Kreeft | Ravioli | Koolrabi | Citroen verbena*
Lamszadel | Risotto | Wortel | Paprika | Harissa**
Holstein Picanha | Mergpijp | Aubergine | Bordelaise | Snijboon
Chocolade “Single Origin 70 %” | Kumquat | Vanille | Kardemom
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.
Menu “The Little forest”
De B2B-lunch is enkel mogelijk op vrijdagmiddag.
“The Little Forest”-menu is op alle momenten mogelijk, behalve vrijdagavond en zaterdagavond.
Hamachi | Tomaat | Citrus-afrikaan | Wei**
Noorse zalm | Risotto | Asperges “Els Vercauteren” | Limequat
Kip | Aubergine | Bordelaise | Snijboon
Chocolade “Single Origin 70 %” | Kumquat | Vanille | Kardemom*
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Menu 7 gangen is mogelijk tot 20.00 uur. Menu 6 gangen is mogelijk tot 20.30.
Menu’s lopen per tafel.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.
Vraag naar onze allergenenkaart.
Gerechten en prijzen kunnen afwijken van het werkelijke menu.