Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.
Menu “Forest and Sea”
Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake
Bloemkool | Ravioli | Ponzu | Hazelnoot
Pieterman | Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-egel
Asperges “Els Vercauteren” | Gerookte paling | Aardappel | Gepocheerd eitje *
Met extra Royal Belgian Caviar 14/PP
Roodbont “Entrecote Dry Aged” | Harissa | Paprika | Artisjok | Bordelaise **
Kalf | Venkel | Jonge wortel | Cevenne ui | Sinaasappel
Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.
Bites
Gerijpte entrecote | 100 gr.
Bordje fijne vleeswaren
Menu “The Little forest”
Wordt geserveerd per persoon.
Makreel | Daslook | Rammenas | Tsuyu | Furikake *
Catch off the day | Risotto | kokkels | Groene asperge | Zee-ananas
Hoevekip | Venkel | Jonge wortel | Cevenne ui | Sinaasappel
Aardbeien “Alain Lutz” | Witte chocolade | Geitenmelk “De leutige geit” | Citroenverbena
Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om “À la carte” te nemen.
Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.
Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.