Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Daarnaast werken wij samen met Puur Natuur uit Melsele. Zij kweken zoveel mogelijk van onze groenten biologisch en met heel veel passie.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 84,00
6 Courses Innovation, met * € 97,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 108,00

Ceviche | Tijgermelk | Daikon | Selder | Sesam-Yuzu | Passievrucht

            Pompoen BIO Pomona | Mikan juice | Kurkuma | Bloed sinaasappel | Pompoenpit | Ricotta

Skrei | Roscoff ui | Bio prei “Pomona” | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi

Sint-Jacobsvrucht | Wagyu “Belgisch” | Vin Jaune | Aardpeer | Algen*

Wilde “Peking” eend | Gelakt | Sinaasappel | Paksoi | Pinda**

Bresse kip | Gelakt | Wortel | Dragon | Belgische Saffraan | Pommes Pont Neuf

Koffie | Chocolade | Karamel | Amandel | Vanille grand cru Bora-Bora
Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 39,00 / 47,00 / 56,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 € 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 5/6/7€ 16,00 / 19,00 /22,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Menu “The Little forest”

2 “Creaties” B2B-lunch zonder * en ** (Koffie inbegrepen)€ 45,00
3 “Creaties” zonder ** € 52,00
4 “Creaties” € 69,00

De B2B-lunch is enkel mogelijk op vrijdagmiddag.
“The Little Forest”-menu is op alle momenten mogelijk, behalve vrijdagavond en zaterdagavond.

Ceviche | Tijgermelk | Daikon | Selder | Sesam-Yuzu | Passievrucht**

Catch of the day | Roscoff ui | BIO prei “Pomona” | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi

Bresse kip | Gelakt | Wortel | Dragon | Belgische Saffraan | Pommes Pont Neuf

Karamel | Chocolade | Koffie | Amandel | Vanille grand cru Bora-Bora*

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 21,00 / 29,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 3/4 € 13,00 / 20,00
Aangepaste bieren 3/4 € 6,00 / 12,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

Menu 7 gangen is mogelijk tot 20.00 uur. Menu 6 gangen is mogelijk tot 20.30.

Menu’s lopen per tafel.

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Vraag naar onze allergenenkaart.

 
Ceviche € 29,00
Tijgermelk | Daikon | Selder | Sesam-Yuzu | Passievrucht
Pompoen € 26,00
Mikan | Kurkuma | Bloedsinaasappel | Pompoenpit BIO Oostenrijk
Skrei € 27,00
Roscoff ui | BIO prei “Pomona” | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi
Wilde “Peking”-eend € 28,00
Gelakt | Sinaasappel | Wortel
Sint-Jacobsvrucht € 29,00
Wagyu “Belgisch” | Vin Jaune | Aardpeer | Algen
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 42,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Bresse kip € 34,00
Gelakt | Wortel | Dragon | Belgische Saffraan | Pommes Pont Neuf
Skrei € 38,00
Roscoff ui | Bio prei | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi
Catch of the day € 34,00
Polder aardappelen | Butternut | Mousseline | Vin Jaune
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel