Onze Menu “Forest and Sea” is een voorstelling van de natuur. Een manier van onze Chef Jolien om haar creativiteit te uiten met de meest lokale, verse en zorgvuldig geselecteerde producten.

Menu “Forest and Sea”

5 Courses Tradition € 79,00
6 Courses Innovation, met * € 91,00
7 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 103,00

Noordzeekrab | Rapen & bietjes | Agrumes | Citroentijm | Zee-egel

            Mozzarella di Bufala | Miso | Koolrabi | Sancho | Pecannoot

Heilbot | “Indian Style” | Kikkererwten | Paprika | Garam Masala

Pladijs | Brandade | Aardappel | Handgepelde grijze noordzeegarnaal | Bottarga*

Extra Royal Belgian Caviar Platinum                                                                  12 EUR

Langoustine | Prei | Algen | Vin jaune**

Anjouduif | Warmoes | Zomertruffel | Duindoorn

Framboos | Watermeloen | Kardemom | Pistache

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 37,00 / 45,00 / 54,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 5/6/7 “Creaties” € 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 5/6/7€ 15,00 / 18,00 /23,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

 

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

Menu “The Little forest”

Wordt geserveerd per persoon.

The Little forest is op alle momenten mogelijk behalve vrijdagavond en zaterdagavond.

3 “Creaties” € 49,00
4 “Creaties” met *** € 65,00

Krab | Rapen & bietjes | Agrumes | Citroentijm | Zee-egel*

Pladijs | Brandade | Aardappel | Handgepelde grijze noordzeegarnaal | Bottarga

Duroc d’Olives-varken | Warmoes | Champignons | Duindoornbes

Framboos | Watermeloen | Kardemom | Pistache

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 3/4 “Creaties” € 19,00 / 27,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 3/4 “Creaties” € 13,00 / 20,00
Aangepaste bieren 3/4 “Creaties” € 6,00 / 12,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Vrijdag- en zaterdagavond is er geen mogelijkheid om  “À la carte” te nemen.

Per tafel vragen wij vriendelijk om u te beperken tot max. 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.

Vanaf 6 personen serveren we enkel de menu.

Menu 7 gangen is mogelijk tot 20.00 uur. Menu 6 gangen is mogelijk tot 20.30.

Menu’s lopen per tafel.

Voor allergieën of speciale wensen die niet op voorhand worden doorgegeven vragen wij een supplement van 10 EUR.

 
Noordzeekrab € 28,00
Rapen & bietjes | Agrumes | Citroentijm | Zee-egel
Mozzarella di Bufala € 26,00
Miso | Rammenas | Sancho | Pecannoot
Heilbot € 29,00
“Indian Style” | Kikkererwten | Paprika | Garam Masala
Langoustine € 31,00
Prei | Algen | Vin jaune
Pladijs € 29,00
Brandade | Aardappel | Handgepelde grijze noordzeegarnaal | Bottarga
Extra Royal Belgian Caviar Platinum 12 EUR
Aubrac “Oost-Vlaams gekweekt” € 42,00
Entrecôte | Handgesneden frietjes | Bearnaise | Gepekelde groenten
Anjouduif € 41,00
Warmoes | Zomertruffel | Duindoorn
Heilbot € 37,00
“Indian Style” | Kikkererwten | Paprika | Garam Masala
Paling€ 39,00
Oosterschelde | “In’t geel” | Curry | Appel | Handgesneden Frietjes
 
Dame blanche€ 15,00
Tahiti Vanille | Chocolade | Crème Fraîche
Doyenné Peer€ 15,00
Karamel | Vanille “Grand Cru Bora Bora” | Macadamia
Kaasbordje € 15,00
Inge Schoonvliet | Noten-vruchtenbrood | Compote van het Huis

Boek uw tafel