Onze Menu “Forest and Sea” Valentine edition is enkel mogelijk op zondagavond, maandagavond en dinsdagavond. 12/02, 13/02 en 14/02
Om de Valentijn sfeer compleet te maken dineren we in “candle light” stijl.
Dranken zijn niet inbegrepen.
Reserveren kan via onze website www.restaurantvas.be of telefonisch naar het nummer 0468 53 70 43.

Menu “Forest and Sea” Valentine edition

6 Courses Tradition € 91,00
7 Courses Innovation, met * € 104,00
8 Courses Ladychef’s full experience, met *, ** € 115,00

Makreel | Rode biet | Agrumes | Dille

            Pompoen BIO Pomona | Mikan juice | Kurkuma | Bloed sinaasappel | Pompoenpit | Ricotta

Skrei | Roscoff ui | Bio prei “Pomona” | Gerookte aardappel | Vinaigre Umeboshi

Sint-Jacobsvrucht | Wagyu “Belgisch” | Vin Jaune | Aardpeer | Algen*

Kalf zwezerik | Grond witlof | Morillen**

Bresse kip | Gelakt | Wortel | Dragon | Belgische Saffraan | Pommes Pont Neuf

Rozen | “Sharing is caring” | Geitenmelk | Rode vruchten

Banaan | Karamel | Honing | Spiced “Moon” rum

Aangepaste wijn tot en met het hoofdgerecht 6/7/8€ 39,00 / 47,00 / 56,00
Aangepaste mocktails tot en met het hoofdgerecht 6/7/8€ 32,00 / 39,00 / 45,00
Aangepaste bieren 6/7/8€ 16,00 / 19,00 /22,00
Kaas i.p.v. dessert € 8,00
Extra kaas bij het menu€ 15,00

Boek uw tafel